Παράδοση

10/4/2022

Σημαντική Ανακοίνωση

Αγαπητοί μας πελάτες, εκτός από την αύξηση του κόστους παραγωγής των πρώτων υλών και τους περιορισμούς της αλυσίδας εφοδιασμού λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, αντιμετωπίζουμε τώρα ορισμένες νέες δυσκολίες, όπως η πρωτοφανής αύξηση της τιμής του αργού πετρελαίου, του φυσικού αερίου, των λιπασμάτων, του πλαστικού, του γυαλιού, του αλουμινίου, των μετάλλων κ.λπ. μετά από αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία και τη Ρωσία .


Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το αντίκτυπο που θα έχει αυτή η κατάσταση στους πελάτες μας και να απορροφήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του κόστους. Ωστόσο, η τρέχουσα κατάσταση μάς αναγκάζει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στους όρους τιμολόγησης. Από την πλευρά μας μπορούμε να απορροφήσουμε, εν μέρει, το νέο υψηλό κόστος και να σας υποστηρίξουμε με τη μείωση τιμών σε ορισμένα από τα Ελληνικά προϊόντα που παράγουμε σε μεγάλη κλίμακα.

Θα δείτε λοιπόν μείωση στις τιμές των παρακάτω προϊόντων: - Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικής Λεβάντας - Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικής Ρίγανης - Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικού Μελισσόχορτου - Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικού Κρίταμου - Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικού Ελίχρυσου - Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικού Γλυκάνισου - Ελληνική Ρίγανη Βιολογική - Μπουμπούκια Ελληνικών Τριαντάφυλλων - Βιολογικά


Ο ένας και πιο σημαντικός παράγοντας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε είναι τα έξοδα αποστολής. Από εδώ και στο εξής και για αυτή τη «νέα πραγματικότητα» πρέπει να καταργήσουμε τη ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και την περιοχή σας.

Είμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό. Σας θεωρούμε ως οικογένεια της Vessel και δεν μας αρέσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αυξήσουμε την αξία των παραγγελιών σας! Ωστόσο, με αυτές τις νέες συνθήκες, πρέπει να σας διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα να μειώσουμε την ποιότητά μας ή να σταματήσουμε να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στο περιβάλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε όλη αυτή την κατάσταση παραμένοντας θετικοί και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον!


Σας ευχαριστώ

Βασίλης Βαρσάμης, Ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής της Vessel Essential Oils

Ελλάδα

Συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ Courier για παραδόσεις "Πόρτα-Πόρτα"

Αν μένετε στην Ελλάδα, η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει σε μια εργάσιμη μέρα. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας, επομένως συνολικά χρειαζόμαστε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος: 6€

αλλά.. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες άνω των 30€

Μέθοδοι πληρωμής: Στην παράδοση, με paypal ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Εκτός Ελλάδας

Η DHL και η FedEx, παραδίδουν την παραγγελία σας στην πόρτα σας με ασφάλεια.

Στην περίπτωση που μένετε κάπου στην Ευρώπη, η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε μόλις μία εργάσιμη ημέρα. Χρειαζόμαστε, όμως, λίγο χρόνο να προετοιμάσουμε την παραγγελία σας, συνεπώς, συνολικά η παραγγελία σας θα φτάσει σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Στην περίπτωση που μένετε εκτός Ευρώπης, η DHL και η FedEx χρειάζονται μόνο 3 ημέρες για να σας παραδώσουν το πακέτο σας! Ωστόσο και στην περίπτωση αυτή χρειαζόμαστε λίγο επιπλέον χρόνο για να προετοιμάσουμε την παραγγελία σας, συνεπώς, θα φτάσει εσάς σε 4-6 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Στην περίπτωση που μένετε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή, ενδέχεται να προκύψει κάποια επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά του πακέτου σας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή να σας στείλουμε την παραγγελία σας με το ελληνικό ταχυδρομείο χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, πρώτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail. 

Κόστος: Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας! Θα είναι ορατό σε εσάς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 

Μέθοδοι πληρωμής: Paypal ή τραπεζική κατάθεση