Πολιτική Συσκευασίας

Τα συσκευάζουμε με ασφάλεια - τα στέλνουμε με αγάπη!

Στη Vessel Essential Oils λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τα περιβαλλοντικά ζητήματα όταν παίρνουμε αποφάσεις σχετικά με τις συσκευασίες μας. Η συσκευασία πρέπει να προστατεύει το προϊόν από το περιβάλλον και το περιβάλλον από το προϊόν.

 

Πρέπει να παρέχει πληροφορίες για το προϊόν και τη χρήση του και να κοινοποιεί το εμπορικό σήμα του προϊόντος.

 

Τα αιθέρια έλαια είναι συνήθως λεπτόρευστα υγρά που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τη συσκευασία. Η χημική τους σύνθεση απαιτεί ένα υλικό που θα τα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο και θα διατηρήσει ανέπαφη τη σύσταση και τη μάζα τους. Έτσι, χρησιμοποιούμε γυάλινα μπουκάλια με πλαστικά καπάκια childproof για να αποτρέψουμε τη διαρροή κατά τη μεταφορά τους.

 

 

Μεγαλύτερες ποσότητες αιθέριων ελαίων και άλλων προϊόντων όπως, εκχυλισμάτων, φυτικών ελαίων και ανθόνερων απαιτούν ακόμη πιο προσεκτικό χειρισμό.

 

Έτσι, για να αποφύγουμε τυχόν σπασίματα του γυαλιού λόγω της μεγαλύτερης ποσότητας προϊόντων, χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα δοχεία αλουμινίου της Tournaire.

 

Αντίστοιχα, αυτή η πολιτική εφαρμόζεται και στα βότανά μας, όπου χρησιμοποιούμε γυάλινα βάζα και χαρτί για να τα μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο.

 

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε χαρτοκιβώτια και χαρτί χειροτεχνίας στη συσκευασία μας.

 

Αυτή η πολιτική αφορά τη συσκευασία λιανικής για προϊόντα της δικής μας επωνυμίας.

 

Αφορά επίσης τη συσκευασία για τα προϊόντα χονδρικής μας. Αποφεύγουμε τη χρήση υπερβολικών υλικών συσκευασίας και μειώνουμε τη χρήση του πλαστικού όσο μπορούμε. Χρησιμοποιούμε μεταλλικά βαρέλια, δοχεία αλουμινίου, χαρτόνι και ξύλινες παλέτες για την ασφάλεια των προϊόντων μας.

Η εμπορική διακίνηση ενός προϊόντος περιλαμβάνει διάφορες μορφές συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων παλετών, συσκευασίας μεταφοράς, συσκευασίας καταστήματος και συσκευασίας για καταναλωτές. Η κατάλληλη συσκευασία διευκολύνει τον χειρισμό του προϊόντος σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Η συσκευασία μας είναι ανακυκλώσιμη, κομποστοποιήσιμη ή επαναχρησιμοποιήσιμη.

Οι πλαστικές συσκευασίες μας είναι 100% ανακυκλώσιμες και προσπαθούμε να μειώσουμε την ποσότητα του υλικού συσκευασίας που είναι δύσκολο για περαιτέρω επεξεργασία.

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας μας λαμβάνει υπόψη τη συνολική επίδραση στο περιβάλλον, ελαχιστοποιώντας την ποσότητα του χρησιμοποιούμενου υλικού συσκευασίας, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές λειτουργίες της συσκευασίας και ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα προϊόντων.